Regulatory Affairs Manager

Man/Vrouw

FRAmelco BV, fabrikant van veevoederadditieven, gevestigd te Raamsdonksveer, zoekt ter uitbreiding van haar FRA-team een nauwkeurige:

 

Fulltime Regulatory Affairs Manager (M/V)

 

Wet- en regelgeving zijn continue onderhevig aan wijzigingen. Het is daarom een uitdaging om ervoor te zorgen dat alle documenten van de FRA feed additives steeds voldoen aan de huidige eisen.

Als Regulatory Affairs Manager zorgt u er samen met uw collega’s voor dat de documenten altijd up to date worden gehouden. Daarnaast controleert u of de nieuw ontwikkelde producten voldoen aan de huidige wetgeving en maakt u de bijbehorende documenten. Ook wanneer er vragen vanuit de verkopers komen over nieuw te gebruiken grondstoffen pluist u uit onder welke wetgeving dit valt en of deze gebruikt mogen worden in de FRA-producten. Tot slot bent u ook betrokken bij kwaliteitsvraagstukken, omdat deze zijn verweven met de wet- en regelgeving. Het is uw verantwoordelijkheid dat alles klopt.

Indien u beschikt over:

  • ervaring met de EU-wetgeving
  • affiniteit met de veevoederindustrie
  • een afgeronde MBO/HBO-opleiding
  • een goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
  • een praktische instelling

èn deze gevarieerde functie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden u aanspreekt, nodigen wij u uit uw motivatie met C.V. te sturen naar mevrouw S. Snijders-Rompa, s.rompa@framelco.com.

Voor eventuele telefonische inlichtingen kunt u contact opnemen met mevrouw E. Damen, telefoonnummer 0880 44 33 00.

Meld je nu aan!

Max. 64,00MB
Max. 64,00MB